Зареждане

Шон Стрикланд: Малко психически нестабилен съм, понякога искам да си удуша кученцето

Шон Стрикланд: Малко психически нестабилен съм, понякога искам да си удуша кученцето
Публикувано на: Март 6, 2024 в 14:00 ч
Шон Стрикланд никога не се е страхувал да казва това, което мисли, и често се приближава до границата или я преминава с това, което казва. Той е казвал, че голяма част от това се дължи на начина, по който е бил отгледан, обяснявайки ситуацията в подкаста на Тео Вон, който говори за детството му и отношението между родителите му.

"Един ден, беше толкова гадно, те просто се скараха лошо. Бях трети, четвърти клас, баща ми каза на майка ми "Разкарай го това хлапе, то няма да спи тук тази вечер, изритай го навън", - каза ШонСтрикланд в подкаста на Тео Вон. "Така че аз като войник пропълзях под леглото и спах под леглото. Лежа под леглото, докато те се карат, защото мисля, че баща ми щеше да убие майка ми.

"Баща ми се качи върху майка ми и си спомням, че каза: "Тази вечер ще те убия". Може би това е просто груб секс, не знаем в момента. Аз съм под леглото и той започва да я души. Излизам и единственото нещо, което виждам, е китара, хванах я и я счупих в главата му и се обаждам на полицаите. Тичам по улицата да извикам ченгетата, той е арестуван, а тъпата ми майка го измъква от затвора. Бих казал, че това е върхът на айсберга", продължава Стрикланд.

Сега, като се включи в социалните мрежи, Шон Стрикланд призна, че е "малко" психически нестабилен, и даде пример какво му минава през ума понякога.

"Аз съм малко психически нестабилен. Важно е да си заобиколен от хора, които те разбират и помагат. Някои дни се събуждам с желание да удуша малкото си кученце... "Шон, добре ли си?". "Да, добре съм, толкова съм щастлив!" Ако съм щастлив, ще ми е по-трудно да видя колко съм недоразвит", пише Стрикланд в X.


Това е интересен туит от страна на Стрикланд, но в него има и нещо положително, тъй като той разказва за значението на това да бъде около хора, които го разбират. Той вярва, че това играе ключова роля за преодоляването на трудните моменти, през които всеки преминава.

Що се отнася до бойната му кариера, Шон Стрикланд загуби с разделено решение от Дрикус Дю Плесис през януари и загуби титлата си в средна категория. Понастоящем не е договорен следващият му двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес