Зареждане

Шон Стрикланд лице в лице с Доналд Тръмп

Шон Стрикланд лице в лице с Доналд Тръмп
Публикувано на: Февруари 10, 2024 в 02:00 ч
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп похвали боеца от UFC Шон Стрикланд по време на реч в Лас Вегас. Tръмп обърна внимание на издръжливостта и решителността на спортиста, след което двамата застанаха лице в лице. Неочакваната среща между Тръмп и Стрикланд демонстрира силата на спорта да надхвърля политическите граници. 

Изнасяйки 16-минутна реч след събранието на републиканците в Невада, Тръмп привлече вниманието към Стрикланд, бивш шампион на UFC в средна категория. Събитието, проведено на 9 февруари 2024 г., видя Тръмп да възхвалява издръжливостта на Стрикланд, като дори обърна внимание на отличителните му уши като доказателство за боец, с който не бива да се шегувате.

В света на смесените бойни изкуства името на Шон Стрикланд е синоним на устойчивост и решителност. Неговата упоритост в клетката се хареса на бившия президент Тръмп, който се възползва от възможността по време на речта си в Лас Вегас, за да признае мъжеството на боеца.

„Знаете ли, виждал съм този човек да се бие. Шон Стрикланд е корав, наистина корав боец. Вижте тези карфиолени уши. Не можете да се забърквате с такъв човек.“, заяви Тръмп.

Речта на Тръмп в Лас Вегас послужи като напомняне за дълбокото въздействие, което спортът има върху обществото.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес