Зареждане

Шон О'Мали разкри, че UFC отхвърлили боксов мач с Девин Хейни: Никой не го познава

Шон О'Мали разкри, че UFC отхвърлили боксов мач с Девин Хейни: Никой не го познава
Публикувано на: Ноември 1, 2023 в 06:51 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Шон О'Мали няма да се бие с Девин Хейни.

"Sugar" в момента очаква първата си защита на титлата, като за последно победи Алджамейн Стърлинг през август. Тази победа с нокаут донесе на Шон шампионската титла в категория петел и той бързо определи следващия си мач за реванш с Марлон Вера. Вместо това обаче той влезе в словесна война с Девин Хейни.

Шампионът по бокс в лека категория трябва да се завърне на ринга през декември, срещу Реджис Прогрейз. Въпреки насрочения в момента двубой, Девин Хейни вместо това е зает да се заяжда с Шон О'Мали. Двамата размениха думи по-рано тази година и отново в събота след двубоя на Тайсън Фюри срещу Франсис Нгану.

Феновете обаче не бива да се надяват. Говорейки в предаването TimboSugarShow, Шон О'Мали разкри, че вече е разговарял с UFC относно боксов мач. Там шампионът категория заяви, че ако става въпрос за Девин Хейни или дори за Гервонта Дейвис, отговорът е "не". Това отчасти се дължи на факта, че нито един от двамата не е достатъчно популярен.
 
"Работата с Девин Хейни е такава, че не се опитвам да го омаловажавам. Но закономерно никога не съм го гледал да се боксира, нито един бой, никога." - Шон О'Мали заяви в предаването TimboSugarShow. "Доскоро дори не знаех кой е той. Така е с Гервонта Дейвис, с Шакур Стивънсън... Говорих с UFC за потенциални боксови битки някой ден."

Той продължи:

"Те казаха: "Никой не знае какъв е Девин Хейни, има нула процента шанс тази битка да се случи. Никой не го познава". Между него и Дейвис, ако отидете и попитате случаен човек кой е по-известен, той ще каже не знам."     

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес