Зареждане

Шон О'Мали: Конър Макгрегър ме вдъхнови да стана ММА боец

Шон О'Мали: Конър Макгрегър ме вдъхнови да стана ММА боец
Публикувано на: Януари 12, 2024 в 02:00 ч
Всеки боец има история, а тази на Шон О'Мали остава до голяма степен скрита от обществеността.

Двадесет и девет годишният шампион се погрижи сам да я дешифрира по време на редовен подкаст в канала си в YouTube. Там той успя да набере популярност и си спечели слава, която го избута до битка за титлата в категория петел. "Sugar" успя да нокаутира Алджмейн Стърлинг и спечели титлата в UFC. 

О'Мали е голям фен на Конър Макгрегър, който е бивш двоен шампион на UFC. Шон признава, че е намерил вдъхновение в ирландеца, за да започне кариера в ММА.

„Вероятно не си струва да лъжем за нищо. Когато сте ме чували да говоря, често съм споменавал Конър Макгрегър в моите интервюта. Много от нещата, които правя, са научени от него. Той е моят модел за подражание и ме научи на много.

Конър беше голямо вдъхновение за мен, когато решавах какво искам да правя с живота си. Самият аз всъщност бях неудачник. Не можех да се придържам към нищо, неспособен да преодолея препятствията и винаги се заковавах на едно място.

Но тогава слушах историята на Макгрегър и ми хрумна, че щом той можеше да се издигне от дъното, защо аз да не мога ? Много проблеми бяха в главата ми и благодарение на Макгрегър успях да ги преодолея.

Изминаха 11 години, откакто Конър се би с Макс Холоуей. Никога няма да забравя колко развълнуван бях от бойния стил на Конър. Това е смесица от различни бойни варианти. Прилича на карате, но не е карате. 

Това беше времето, когато много се запалих по спорта и реших да стана ММА боец.“, каза О'Мали.

В момента Шон се готви за реванш с Марлон Вера. Двамата оглавяват събитието UFC 299, което ще се проведе на 9-ти март в Маями, Флорида. Двамата се биха през 2020 година и Вера спечели с технически нокаут в първия рунд. Това е единствената загуба на американеца, който сега ще търси отмъщение.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес