Зареждане

Шон О'Мали е готов за 25 минути война с Марлон Вера

Шон О'Мали е готов за 25 минути война с Марлон Вера
Публикувано на: Март 9, 2024 в 12:00 ч
Шон О'Мали призна, че единственото поражение в кариерата му, нанесено му от Марлон "Чито" Вера, никога не го е наранявало.

Този уикенд "Sugar" се завръща в клетката, за да оглави събитието UFC 299, което ще се проведе в Маями, Флорида. Сега ще има различен сценарий от първата битка, в която Вера победи Шон с технически нокаут в първия рунд. Различното е, че О'Мали е шампион в категория петел и ще търси първа защита на златото си.

Шон О'Мали не счита тази битка за поражение, а по-скоро за злополука по време на работа. Поради тази причина той спи спокойно през нощта въпреки триумфа на своя съперник. О'Мали знае, че Вера е корав съперник, който все още не е губил с приключване в ММА. Това го кара да очаква тежка битка, която ще продължи 25 минути.

"Битката с Вера никога не ме е наранявала много. Вижте къде съм сега. Ако тази битка беше протекла по различен начин, ако я бях спечелил и след това в следващата битка щях да се изправя срещу някой, за когото още не бях готов. Щях да загубя, а кариерата ми можеше да се развие по съвсем различен начин.

 И така излязох да се бия с Томас Алмейда, когото нокаутирах около 7 пъти. Беше страхотно представяне. Така че съм благодарен за всичко, което се случи.
Но да, това поражение никога не ме е наранявало. Нямам търпение да изляза и да направя това, което трябваше да направя в първата ни битка.

Неговата издръжливост. Трудно е да го довършиш. Ако не можете да го довършите, по-добре бъдете готови за 25-минутен бой. Така че планирам 25-минутна война.", сподели О'Мали.

Каква е вашата прогноза преди битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес