Зареждане

Шавкат Рахмонов изнесе лекция на шампиона Джейсън Джаксън

Шавкат Рахмонов изнесе лекция на шампиона Джейсън Джаксън
Публикувано на: Ноември 26, 2023 в 04:00 ч
Шавкат Рахмонов е изгряваща звезда на UFC в полусредната категория.

"Nomad" не е просто заплаха в октагона, но може да бъде също толкова смъртоносен и във фитнеса, както се вижда в скорошно видео. Рахмонов е широко признат за един от най-обещаващите състезатели в полусредна категория. Неговата забележителна непобедена серия продължава да укрепва позицията му в дивизията.

В последното си участие в UFC 285, той постигна забележителна победа със събмишън в третия рунд срещу Джеф Нийл. Следващата битка на неговия хоризонт е на UFC 296, където той ще се изправи срещу утвърдения ветеран в полусредна категория Стивън Томпсън.

В скорошно събитие на Bellator, Джейсън Джаксън спечели титлата в полусредна категория на Bellator, след като победи Ярослав Амосов с нокаут. В социалните мрежи се появи видео, което показва как Рахмонов тренира със своя колега от Bellator. Тренировката между двамата ескалира бързо, демонстрирайки уменията им в граплинг и тейкдаун.

Докато други бойци аплодираха и гледаха, Рахмонов и Джаксън се тестваха един друг. Шавкат показа класа и впечатли феновете с изпълнението си. Въпреки че тренировката беше напрегната, двамата веднага си стиснаха ръцете.

Вижте какво се случи:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес