Зареждане

Шавкат Рахмонов: Искам победителя от Усман - Чимаев

Шавкат Рахмонов: Искам победителя от Усман - Чимаев
Публикувано на: Юни 10, 2023 в 10:00 ч
Шавкат Рахмонов, който се състезава в полусредна категория на UFC, обяви готовността си да се бие с победителя от битката между Хамзат Чимаев и Камару Усман.

В последните седмици не спира да се говори за битката между тях. Шуми се, че този дуел ще се случи през октомври в Абу Даби. За съжаление все още няма нищо официално от UFC. Дейна Уайт няма против тази битка, но иска да бъде в средна или полсуредна категория, а не в междинна такава.

Рахмонов е един от най-добрите в полусредна дивизия. Той спечели с приключване първите си 5 битки за UFC. Шавкат е с рекорд 17-0 в ММА и приключва всяка една от срещите си. Много хора виждат в него бъдещ шампион на UFC.

Рахмонов следи изкъсо Чимаев и Усман, защото иска да мери сили с тях в клетката.

„Не знам, битката между Чимаев и Усман ще покаже всичко. Ще видим в каква категория ще се бият. Готов съм! Искам да изляза срещу този, който спечели тази битка.

Слухове за битка между мен и Усман ? Готов съм за него! Като цяло не съм чувал за това. Просто пишат в интернет. Това не е обсъждано с мениджъра ми.”, каза Рахмонов в канала на Schrödinger Sport в YouTube.

Може ли Рахмонов да бие Усман и Чимаев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес