Зареждане

Rampage Джаксън: Дана Уайт раздува цифрите пред медиите

Rampage Джаксън: Дана Уайт раздува цифрите пред медиите
Публикувано на: Март 20, 2024 в 16:00 ч
Рампейдж Джаксън взе на прицел главния изпълнителен директор на UFC Дана Уайт, като го обвини, че лъже и раздува цифрите пред пресата.

Уайт бърза да каже на медиите колко добре се справят определени платени предавания или когато счупи рекорда за вход на определени арени. Джаксън обаче казва, че тези цифри понякога не са верни, и посочва собствените си разговори с Уайт като доказателство, че шефът на UFC лъже медиите за цифрите.

"Едно от нещата, за които бях огорчен от Дана, е, че в договора ми, ако продам над един милион pay-per-view, моите PPV печалби скачаха като драматично", каза Джаксън в своя Jaxxon Podcast. "И в битката между мен и Рашад Евънс аз прекрачих този праг. И Уайт ми каза: "Не, ти си направил 900 и нещо, точно до милион". Но след това в пресата той каза на всички: "Продадохме над един милион платени гледания.

"Наложи ми се да му кажа: "Плати ми това, което си казал на феновете" - продължи Джаксън. "Той каза: "Не, това част от промоцията, така караме имиджа ти да изглежда по-добре". Аз казах: "Добре, добре. Каквото кажеш в пресата, за битката която направихме, за това ще ми платиш. Не ми плащай за това, което ми казваш, че сме направили. Плащай ми за това, което ти, по дяволите, популяризираш там. И това остави лош вкус в устата ми."

"Няма да лъжа, че когато сключвам договорите си, искам всичко на света. Защото ние поставяме живота си на карта, за да забавляваме феновете, разбирате ли? Аз също го правя за любовта към спорта и други неща, но понякога, когато хората не те ценят, някак си губиш любовта към това. И това е причината, поради която направих крачка назад от ММА, но сега този подкаст връща любовта ми.", каза той по онова време. "Или лъжеш мен, или лъжеш пресата за броя на платените гледания. Ако го правят с мен, сигурен съм, че го правят и с други бойци", заключи Джаксън.

Това е интересен коментар от страна на Рампейдж Джаксън, тъй като той изглежда смята, че Дана Уайт лъже медиите за много неща. Не е сигурно дали това наистина е така, но Джаксън изглежда смята, че е така.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес