Зареждане

Порие: Пак ще се бием с Макгрегър в ММА или на улицата

Порие: Пак ще се бием с Макгрегър в ММА или на улицата
Публикувано на: Юли 12, 2021 в 01:00 ч
Дъстин Порие твърди, че ще има още 1 битка с Конър Макгрегър. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме третата им битка, която беше в лека категория. "The Diamond" успя да доминира и смаза от лакти ирландската звезда на земята.

Към края на рунда Макгрегър успя да се изправи, но счупи своя крак. Конър оцеля до края на сирената, но Хърб Дийн можеше да спре битката, защото Порие налагаше Макгрегър до края на рунда. В крайна сметка стана ясно, че има счупване и лекарите не позволиха на Макгрегър да продължи.

Така той загуби с технически нокаут и навлезе в серия от загуби. Конър започна да крещи, че Порие не го е победил, а е загубил заради контузията. Той беше бесен и обиди съпругата на Порие, която му показа среден пръст. Порие също го обиди и пред медиите след галавечерта каза следното:

Човек не иска да печели по този начин. Това счупване беше в резултат от блокиран ритник. Късах си задника от работа, за да стигна до тази позиция. Изненада ме това, че опита да ме гилотинира. Очаквах да ме рита в прасеца и познах. Той има добри удари с лявата ръка. 

Макгрегър вкара пръсти в ръкавицата ми и ме дърпаше надолу, за да ме рита. Не съм изненадан, че прави такива неща. Видях, че той е със счупен крак, след като се дръпнах назад, а той остана на земята. Макгрегър каза някои гадни неща, но въпреки това не пожелавам такова неща на никого. 

Той също има деца. Искам той да се прибере при семейството си. Винаги се моля преди битките си и искам с моя съперник да излезем здарви от клетката. Ще се бием още веднъж с Макгрегър в клетката или на улицата. Не казваш такива неща, каквито той каза. 

Макгрегър каза, че ще ме убие, но не трябва да говориш такива неща. Винаги има шанс някой да умре в клетката и не трябва да говориш такива неща. Макгрегър направи много невероятни неща и не мога да съм хейтър. Ставал е много пъти от земята и стана шампион в две категории. Цели 10 години се бие в UFC. 

Има ли смисъл от нова битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес