Зареждане

Пламен Бъчваров с втора поредна загуба в АCA

Пламен Бъчваров с втора поредна загуба в АCA
Публикувано на: Септември 12, 2021 в 03:42 ч
Пламен Бъчваров загуби за втори пореден път в клетката на ACА. Той се изправи срещу Раул Тутараули в лека категория на ACA 128, което се проведе в Беларус. В началото на битката Раул Тутараули започна агресивно и опита да вкара удари, но не намери целта. Пламен тръгна за събаряне, но Тутараули успя да се възползва от това и зае доминантна позиция върху Бъчваров.

Пламен не спираше да вкарва удари от легнало положение. Бъчваров опитва armbar, но Раул се измъква. Тежък граунд енд паунд от Тутараули, но Бъчваров оцелява и успява да го изрита в главата. Тутараули задържа Бъчваров на земята и доминира до края на рунда.

Във втория рунд Бъчваров отново тръгва за събаряне, но за втори път Тутараули обръща нещата в своя ползва и заема доминантна позиция върху нашето момче. Доминация на земята от Тутараули, който в края на рунда прилага захват за предаване.

Бъчваров успява да се измъкне, след което се изправя и събаря Тутараули. Добра работа от Пламен, но рунда приключва и за съжаление той пада с два рунда и има нужда от приключване, за да спечели.

След края на втория рунд Тутараули има белег от зъби на ръката и се оплава, че бил ухапан от Бъчваров. В третия рунд всичко се повтаря. Пламен тръгва за събаряне, но не успява и Тутараули за пореден път се възползва и заема доминантна позиция на земята.

До края на рунда битката е на земята и Тутараули напълно доминира. След 3 рунда доминация от Тутараули съдиите отсъждат победа с решение в негова полза. С тази загуба Пламен навлиза в серия от 2 поредни загуби, а Тутараули се връща към победите и печели 5 от последните си 6 битки.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес