Зареждане

Пейдж - Сторли за временна титла на Bellator London

Пейдж - Сторли за временна титла на Bellator London
Публикувано на: Март 24, 2022 в 02:00 ч
Скот Кокър и компания създават временна титла в полусредна категория. Това се налага, след като безспорния шампион Ярослав Амосов се оттегля от срещата си с Майкъл Пейдж. Амосов и Пейдж трябваше да оглавят Bellator London, което ще се проведе на 13-ти май във Великобритания.

Амосов е предпочел да брани Украйна във войната в Русия, пред това да се бие с Пейдж. От Bellator намират заместник в лицето на Логан Сторли. Така Сторли и Пейдж ще се бият за временната титла в дивизията в главната битка на вечерта.

Вижте още - Амосов се оттегли от Bellator London, за да брани Украйна

Пейдж е с рекорд 20-1 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. В последната си битка той победи Дъглас Лима в края на 2021 година. Майкъл печели 12 от победите си с нокаут и 3 със събмишън. Единствената му загуба е с нокаут от Лима през 2019 година.

Сторли от своя страна е с рекорд 13-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той победи Грейси с решение през февруари тази година. Логан печели 8 от срещите си с нокаут. Единствената му загуба е с раздвоено решение от шампиона Амосов през 2020 година.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес