Зареждане

Пади Пимблет: Един ден ще ме видите на абсолютния връх

Пади Пимблет: Един ден ще ме видите на абсолютния връх
Публикувано на: Март 18, 2024 в 02:00 ч
Пади Пимблет настоява за повече обществено признание за представянето му в дуела с Тони Фъргюсън.

Много хора вече не гледат на Фъргюсън като на заплаха, но това със сигурност не беше случаят с Пади, който даде всичко от себе си в тази битка. Пимблет успя да победи Тони с решение и записа 5-та поредна победа в UFC. Той увеличи рекорда си на 21-3 в ММА и вече няма търпение за следващата битка, която ще го приближи към върха.

Пади иска да се бие през лятото и вярва, че един ден ще стигне до върха в UFC:

„Хората винаги съдят Тони, но истината е, че аз бях точно този вид опонент, за когото той можеше да се вкопчи. Много, много хора искаха той да ме победи, защото това би било голямо унижение за мен и билет за връщане в елита за него. Така че от тази гледна точка това беше много труден и неприятен мач. И другото нещо, което трябва да кажа е, че влязох в битката с контузия. 

Не една, а две. Ядрено-магнитен резонанс ще потвърди, че имам скъсан мускул и на двете рамена, което иначе е страшно опасно нещо. Боли, ограничава движенията ви и дори трябва да мислите за него постоянно, за да не го разкъсате съзнателно. За щастие спечелих, без да го разкъсам напълно. 

Ако всичко върви добре, може да се върна в клетката по някое време това лято. Все още не познавам противника, но това няма особено значение. Реших да се изкачвам с малки стъпки, за да могат хората да се насладят на пътуването с мен. Но всички вече знаем, че един ден ще се видим на абсолютния връх.“, каза Пимблет.

Ще успее ли Пади да стигне до върха ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес