Зареждане

Мохамед не вярва, че предложили 3 битки на Едуардс за UFC 300

Мохамед не вярва, че предложили 3 битки на Едуардс за UFC 300
Публикувано на: Март 24, 2024 в 12:00 ч
Боецът в полусредна категория на UFC Белал Мохамед се съмнява в гръмките уверения на президента на федерацията Дейна Уайт, че е предложил трима опоненти на шампиона Леон Едуардс на UFC 300. Според него това е просто медиен трик.

Уайт разкри, че предложили на Едуардс трима различни съперници, а той приел да се бие с всеки един от тях. Леон приел битки с Ислам Махачев, Хамзат Чимаев и Шавкат Рахмонов, но тримата отказали, защото явно не са готови за такава битка.

Рахмонов е контузен, а Махачев и Чимаев не се бият в Рамадан. Интересното е, че на Белал не са предлагали да се бие с Едуардс. Мохамед твърди, че ако са искали Леон да се бие в UFC 300, тогава щяха да потърсят него, защото той нямаше да откаже.

"За да бъда напълно честен, не приемам разказа, че му предложили 3 битки. Знам, че са се обадили на Ислам Махачев, който е отхвърлил предложението. Но не вярвам, че са потърсили Шавкат Рахмонов, защото Шавкат беше контузен.  Не вярвам, че са потърсили Хамзат Чимаев, защото той няма да свали до полусредна категория. 

Така че за мен това беше чисто за изграждане на популярността на Леон. Леон не влиза в социалните мрежи, не дава интервюта, не се изгражда. Дейна Уайт е промоутър. Той трябва да популяризира тези момчета и да каже: "Този човек е убиец, каза "да" на всички битки."

Но ако наистина го искаха на UFC 300, знаеха, че могат да ми се обадят и аз щях да кажа „да“. Това само показва, че те наистина не са го искали на UFC 300 или е трудно да се преговаря с него. Що се отнася до мен, цялото това нещо беше само за да създаде впечатлението, че той е по-голяма атракция, отколкото е в действителност.

Имам чувството, че това скоро ще стане ясно. Оставам позитивен. Има слухове за галавечер в Манчестър. Не ме интересува къде. Просто искам да получа договор с името му за шампионската ни битка.", каза Мохамед.

Билал заслужава шанс за титлата, но не е голямо име и не привлича интерес. Предстои да видим дали ще му дадат шанс.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес