Зареждане

ММА фен към Белал Мохамед: Мръдни, за да се снимам с пояса

ММА фен към Белал Мохамед: Мръдни, за да се снимам с пояса
Публикувано на: Август 1, 2023 в 08:00 ч
Белал Мохамед в момента е класиран под номер 3 в полусредната категория на UFC. Въпреки високия му ранг, шансът за титлата засега изглежда извън обсега му. Една от основните причини за критиките, насочени към Мохамед, е неговият стил, който някои фенове намират за по-малко вълнуващ.

 Мохамед често осигурява победи чрез решения, което не резонира добре с феновете, които търсят повече екшън. По време на скорошна сесия с въпроси и отговори на фенове, фен директно постави под въпрос способността на Мохамед да печели на улицата чрез решения.

Разговорът стана неудобен, тъй като Мохамед отговори, като предложи двамата да се срещнат навън, за да намерят отговора. Проблемите на Мохамед с феновете не свършиха до тук. Малко по-късно след тази случка се проведе сесия за заснемане на снимки с реплика на UFC колан.

ММА фен се приближи към Мохамед, който стоеше до колана. Фенът и Белал се поздравиха, след което момчето му каза да се мръдне, за да се снима с пояса. Въпросният фен не пожела да се снима с Мохамед, което доведе до смесени реакции от ММА обществото.

Ето видео от случката:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес