Зареждане

Майкъл 'Венъм' Пейдж е свободен агент

Майкъл 'Венъм' Пейдж е свободен агент
Публикувано на: Юли 20, 2023 в 16:04 ч
Тъй като договорът му с Bellator изтече, Майкъл Пейдж ще провери каква е неговата цена на свободния пазар.

През 2013 г. Майкъл Пейдж направи незабравимо представяне в своя дебют за Bellator. Пейдж успя да спечели със спиращ дъха 10-секунден нокаут над Райън Сандърс. Оттогава роденият в Уестминстър се издигна до статута на една от най-големите суперзвезди в промоцията.

По време на ексклузивно интервю с Ариел Хелуани за The MMA Hour, самият Пейдж потвърди статута си на свободeн агент.

"Официално съм свободен агент, за момента вече не съм в Bellator.", сподели Пейдж.

Пейдж изрази желанието си да проучи други възможности и да преговаря с различни промоции. Въпреки че оценява времето си с Bellator, той вярва, че е време да види как другите промоции го възприемат и какво могат да предложат като възможности.

„Мисля, че е време просто да проуча какво още има в спорта. Това не означава, че няма да се върна с Bellator. Това просто означава, че искам да видя какво мислят другите хора за MVP, как другите хора оценяват MVP.“, каза Пейдж.

Пейдж е с рекорд 21-2 в ММА. За последно той победи Гойти Ямагучи през март тази година. Майкъл приключва 16 от срещите си и само 1 път пада с приключване.

Профилът на Пейдж беше един от многото, които бяха забелязани на официалния уебсайт на UFC, подхранвайки слуховете, че UFC купува Bellator. В социалните мрежи Пейдж сподели, че е отворен да преговаря с UFC, PFL, ОNE, BKFC, както и за боксови мачове.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес