Зареждане

Майкъл Пейдж срещу Леон Едуардс: Това ще бъде невероятно

Майкъл Пейдж срещу Леон Едуардс: Това ще бъде невероятно
Публикувано на: Декември 20, 2023 в 17:49 ч
Новодошлият в UFC Майкъл Пейдж призна, че вижда пътя към бъдещ двубой срещу шампиона на UFC в полусредна категория Леон Едуардс.

През уикенда беше обявено, че Майкъл Пейдж е решил да подпише договор с Ultimate Fighting Championship. По този начин той се отказа от договор с PFL, като UFC също така потвърди, че Пейдж ще се изправи срещу Кевин Холанд на UFC 299. 

Има многпроменливи, но факт е, че "MVP" е в UFC. Тези, които са го гледали да се състезава, знаят какво носи този човек и знаят колко вълнуващо е да го гледат.

По отношение на траекторията си ветеранът със сигурност вярва, че има всичко необходимо, за да стигндо битка за титлата. Ако не ни вярвате, чуйте самия човек.



"Факт е, че ние сме състезатели по бойни спортове. Когато дойде моментът, ще се захванем за работа", каза Пейдж. "И вече го виждам. Вече мога да си го представя. Вече виждам MVP, Леон "Rocky" Едуардс, в Обединеното кралство, двама британски бойци. Това ще бъде невероятно.

"Ако погледнете пътя на Чандлър, определено съм на този режим. Това не може да е за дълго", продължи Пейдж. "Тук съм за да си прекарам добре, а не за дълго. Просто искам да дойда и да вдигна колкото се може повече шум."

Искате да видите как Майкъл Пейдж предизвиква Леон Едуардс за шампионската титла на UFC в полусредна категория? Какъв коефициент бихте му дали за победа в този двубой? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес