Зареждане

Майкъл Пейдж надигра Кевин Холанд

Майкъл Пейдж надигра Кевин Холанд
Публикувано на: Март 10, 2024 в 06:30 ч
Майкъл Пейдж дебютира успешно в UFC.

Британската ММА звезда се изправи срещу Кевин Холанд. Битката в полусредна категория беше част от картата на събитието UFC 299, което се провеждa в Маями, Флорида. Много хора очакваха нокаут, но за съжаление останаха разочаровани.

Двамата прекаарха 15 минути в клетката и стигнаха до решението на съдиите. В крайна сметка Пейдж се оказа с една идея по-добър и това му донесе победата с единодушно решение - (29–28, 29–28, 29–28). В първия рунд Пейдж започна типично в свой стил.

Той държеше ръцете ниско и се движеше. Няколко пъти видяхме клинч, където Холанд контролираше нещата. Пейдж обаче беше този, който вкарваше ударите. Във втория рунд Кевин събори Пейдж на земята и опита да го събмитне, но не успя.

Майкъл се изправи и отбеляза няколко попадения. В третия рунд Пейдж успя да вкара десетина значителни удара, а Холанд не вкара нито 1 значителен удар за 4 минути. Кевин разчиташе на граплинг, но Пейдж беше този, който търсеше щетите в стойка. 

Така срещата стигна до решение, което беше за Пейдж - (29–28, 29–28, 29–28). С тази победа Пейдж записва 2-ра поредна победа в ММА. Холанд от своя страна записа 2-ра поредна загуба.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес