Зареждане

Майкъл Пейдж: Моят стил привлича феновете

Майкъл Пейдж: Моят стил привлича феновете
Публикувано на: Февруари 3, 2024 в 12:00 ч
Майкъл "Венъм" Пейдж  подписа договор с организацията UFC и скоро ще дебютира в октагона. Англичанинът е убеден, че неговият боен стил може да привлече нови фенове на ММА.

Пейдж, бивш боец на Bellator, ще се изправи срещу Кевин Холанд на събитието UFC 299, което ще се проведе на 9-ти март във Флорида. Майкъл разчита на зрелищен сблъсък, а феновете също очакват зрелищен дуел. Венъм се състезава в професионалните ММА от 2012 година. Досега той е провел 23 битки, от които е спечелил 21.

Той нокаутира опонентите си цели 13 пъти и спечели 3 пъти чрез събмишън. Пейдж последно се би през март 2023 г. и победи Гойто Ямагучи в първия рунд. Сега той се готви за UFC и иска да привлече нови фенове.

"Искам да привлека колкото се може повече хора към този спорт. Мисля, че моят уникален боен стил кара много хора да обърнат внимание на този спорт. Моят стил е забавен, малко по-различен от бруталността и твърдостта на този спорт. 

Когато някой, който никога не е гледал ММА, попадне на бой, може да каже, че не иска да го гледа. Но ако ме види как се бия, тогава може да реши, че е доста добро забавление.", сподели Пейдж.

Ще успее ли Пейдж да постигне успех в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес