Зареждане

Майкъл Пейдж иска да се завърне през лятото в Манчестър

Майкъл Пейдж иска да се завърне през лятото в Манчестър
Публикувано на: Март 19, 2024 в 18:00 ч
Измина много време откакто дебютът на боец е бил толкова изключително гледано събитие в UFC. Майкъл Пейдж, бивш шампион на Bellator, се справи с мача си в UFC и доказа, че определено принадлежи към най-добрата лига в света. UFC се въртеше около талантливия британец от доста месеци.

В крайна сметка никой не беше изненадан от подписването на договора, който изпрати Пейдж на следващия етап от богатата му кариера. Първият тест беше битка с Кевин Холанд. "Venom" не ни разочарова в тази битка, въпреки че не успя да победи с приключване. Той не остави какво да се желае и показа доминиращо представяне в клетката, което убеди съдиите да го обявят за победител.

Свежата придобивка се изкачи до тринадесето място в класацията след победата, което, разбира се, не е позиция, която би задоволила „Venom“. Пейдж говори за следващите си планове и сподели, че иска да се бие през лятото:

„С изключение на няколко синини, аз съм напълно добре след последния мач. Бих искал да се върна в игра на турнира в Манчестър, който трябва да се проведе някъде през юли. Както и да е, това е достатъчно време, за да оправим всичко. Ако мога да се справя и със следващия мач, феновете могат да ме видят отново през септември, например. Ако се получи, това ще бъде страхотна година за мен. 

Честно казано, никога не съм разглеждал някакви класации или подобни неща. Твърдо вярвам, че ако създам добър шум около себе си, UFC ще се принуди да ме номинира за битка за титлата. Просто искам да правя забавни мачове, имам нужда от подходящи противници за това. 

Иън Гари е умел боец, който се движи добре в стойка. Намирам Висенте Луке също толкова интересен. Отделна глава е Джак Дела Мадалена. Той наистина ме впечатли, защото свърши страхотна работа с Гилбърт Бърнс.", сподели Пейдж.

Ще успее ли Пейдж да стигне до върха в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес