Зареждане

Матеуш Гамро иска битка с Чарлз Оливейра в края на годината

Матеуш Гамро иска битка с Чарлз Оливейра в края на годината
Публикувано на: Април 18, 2024 в 14:00 ч
Матеуш Гамро се надява, че в следващата си битка ще се изправи срещу Чарлз Оливейра, който е бивш шампион на UFC в лека категория. Полякът възнамерява скоро да отлети за САЩ, за да разгледа по-отблизо опциите за следващата си битка.

По време на UFC 300, което се проведе на 13/14 април в Лас Вегас, Оливейра загуби битката срещу Арман Царукян. Веднага след събитието Матеуш обяви в социалните мрежи, че би искал да се изправи срещу Оливейра в следващата си битка.

В разговор с Анджей Костира в неговия YouTube канал „Gamer“ той добави:

"От известно време се опитваме да постигнем споразумение с UFC, за да го направим мой опонент. Това не се е случвало преди. Мисля, че сега е идеалният момент. В момента съм номер пет, така че мисля, че се получава перфектно. Оливейра определено има нужда от почивка сега, за да се стегне. 

Подозирам, че ще стане втората половина на годината, някъде след празниците. Септември, октомври, ноември, декември, това ще са месеците, в които всичко това може да се случи. Скоро ще летя за Щатите, така че ще почукам на вратата там. Може би ще разбера повече.", каза Гамро.

"Gamer" каза още, че в САЩ ще помогне на Дъстин Порие в подготовката за битката срещу Ислам Махачев за шампионския пояс в лека категория. Битката е насрочена за 1 юни. В свяота последна битка Гамро победи Рафаел дос Аньос по-рано тази година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес