Зареждане

Макс Холоуей: Готов съм не само за Гейджи, но и за Ислам Махачев

Макс Холоуей: Готов съм не само за Гейджи, но и за Ислам Махачев
Публикувано на: Март 26, 2024 в 12:00 ч
Джъстин Гейджи е човек, който променя съдбите на хората. Ако загубиш от него, никога няма да си същият.

Гейджи е човек, чиито удари се сравняват с това да бъдеш ударен от камион. Това е причината много хора да смятат, че Макс Холоуей ще влезе в битката на 13 април като прасе за клане. Мнозина го предупреждават да не надценява възможностите си, но той не ги отразява. Макс смята, че това е правилната възможност за него да възроди кариерата си.

Холоуей беше звезда в категория перо, където нямаше конкуренция в продължение на много години. Но тогава се появи Александър Волкановски, който свали хавайския шампион от трона, на който не му позволи да седне отново, както в реванша, така и дори в трилогията.

Макс разбра, че след като загуби три мача срещу един опонент, той не може да претендира за величие в категория перо. Сега той се готви за Гейджи в UFC 300 и вярва, че може да постигне успехи:

„Целта ми все още е шампионската титла и няма значение дали е в категория перо или лека. Всичко, което знам е, че ако мога да победя човек като Джъстин Гейджи, ще спечеля този шанс. Освен това ще спечеля уважението на публиката, защото много хора ме подценяват в момента.

Можете да победите десет различни опонента, но ако загубите от един три пъти, тогава не можете да се считате за най-добрия. Това е така, защото истинският шампион е само този, който ги победи всички. Това са неща, които просто не могат да бъдат простени. 

Съжалявам за загубата от Алекс, но в същото време това ми помогна да работя върху неща, които преди смятах за силни, въпреки че бяха слаби. Преминах една много сложна подготовка, по време на която наблегнах на всичко необходимо. 

Готов съм не само за Джъстин Гейджи, но и за Ислам Махачев, ако се стигне дотам. Готов съм за всички в лека категория.“, каза Макс в YouTube.

Може ли Холоуей да запише успех в лека категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес