Зареждане

Макс Холоуей е готов да се бие за титлата с Ислам Махачев

Макс Холоуей е готов да се бие за титлата с Ислам Махачев
Публикувано на: Април 5, 2024 в 02:00 ч
Макс Холоуей, бивш шампион на UFC в категория перо, ще се изправи срещу Джъстин Гейджи в битка от лека категория.

Двамата ще се срещнат в картата на събитието UFC 300, което ще се проведе на 13-ти април. Залогът е BMF титлата, която е в притежание на американеца. Холоуей е фокусиран върху предстоящата битка, но не изключва, че ако победи, може да се бие за шампионския пояс в лека категория. В момента Ислам Махачев е шампион в тази категория.

Макс е много опитен боец с 32 професионални битки зад гърба си. Той е бивш шампион в категория перо и е считан за легенда в тази дивизия. В миналото той прие битка с кратко предизвестие срещу Хабиб Нурмагомедов, но се разболя часове преди битката и се наложи да се оттегли. Сега Макс се завръща в лека категория и планира големи неща: 

"Вярвам, че нищо не се случва без причина. Точно сега се намирам в положение, в което съм фокусиран върху битката с Джъстин Гейджи. Въпреки това, ако спечеля, а смятам да го направя, вратата ще се отвори за много битки. Една от тях ще бъде битка за титлата в лека категория, което според мен е страхотен мач. Всичко има своето време. Все още съм по пътя си към златото.", каза Холоуей пред Кевин Йоли.

Ще успее ли Макс да бие Гейджи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес