Зареждане

Магомед Анкалаев пожела битка с Израел Адесаня

Магомед Анкалаев пожела битка с Израел Адесаня
Публикувано на: Януари 19, 2024 в 02:00 ч
Миналия уикенд в Лас Вегас (Невада, САЩ) се проведе турнирът UFC Vegas 84, чийто главен герой беше Магомед Анкалаев.

Звездата от Дагестан се справи с Джони Уокър в основната битка на вечерта. Магомед спокойно нокаутира опонента си и сега му предричат шампионска битка. Самият Анкалаев също обяви желанието си да се бие за пояса веднага след двубоя. За негово съжаление Алекс Перейра избра Джамал Хил и явно дагестанеца ще трябва да чака 7-8 месеца.

Очевидно обаче Магомед се интересува не само от битката с Алекс Перейра, който притежава титлата. Анкалаев нападна бразилския боец, обвинявайки го, че се опитва да избегне двубой с него:

 „Алекс Перейра, не съм изненадан, че направи същото като твоя треньор, когато му беше предложен двубой. Гловър Тейшейра също избяга.”, написа дагестанеца.

Още по-изненадващо беше, че Магомед реши да предизвика един от най-известните бойци в лигата. Магомед намекна, че иска да се бие в следващата си битка с бившия носител на титлата в средна категория на UFC Израел Адесаня. Анкалаев остави мистериозно съобщение в социалните мрежи.

 „Изи.“, написа Анкалаев, придружавайки публикацията с няколко емотикони, включително боксова ръкавица.

Анкалаев, очевидно, наистина е разбрал, че трябва да бъде възможно най-активен и агресивен по отношение на говоренето, за да получи това, което иска от UFC.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес