Зареждане

Люк Рокхолд: Мога да бия Адесаня и Перейра, но не ми дадоха шанс

Люк Рокхолд: Мога да бия Адесаня и Перейра, но не ми дадоха шанс
Публикувано на: Април 1, 2024 в 02:00 ч
Още преди да напусне UFC, Люк Рокхолд искаше да се бие за титлата в средна категория. Той много искаше да се бие срещу Алекс Перейра и Израел Адесаня, защото знае рецептата за победа.

От лятото на 2019 г. до лятото на 2022 г. Люк Рокхолд си даде почивка, преди да се върне в октагона за последната си мисия за титлата. За съжаление, той загуби с решение, тъй като не беше достатъчно добър за бразилския боец Пауло Коста. Впоследствие се появи новината, че UFC по взаимно съгласие прекратява договора на Люк и му позволява да ходи където си поиска.

Бившият шампион избра Bare Knuckle FC, където боксовите мачове се провеждат без ръкавици. Той загуби от Майк Пери в дебютната си битка преди 1 година и оттогава е неактивен. Наскоро Люк реши да говори за кариерата си в UFC и сподели, че щял да бие всички, но вече остарял и не стигнал до най-добрите в средна категория:

„Това, за което съжалявам, е, че не получих възможност да се бия с Израел Адесаня или Алекс Перейра. Това бяха двамата бойци, които ме мотивираха. Ако бях здрав и може би малко по-млад, можех да се състезавам с всеки от тях. Можех да се бия с целия списък от бойци в средната дивизия на UFC.

Вярвам, че мога да бия Израел Адесаня. Стиловете правят битките и тогава просто бих поставил Адесаня в много дълбока вода. И аз бих направил същото с Алекс Перейра. За това най-много съжалявам, че нямах шанс да го докажа, защото тези двамата са съперници, за които знам рецептата. 

Разбирам обаче, че имаме някои класации тук и паднах доста ниско в тях, така че не можах да стигна до тях.“, каза Рокхолд.

Може ли Люк Рокхолд да победи Адесаня и Перейра ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес