Зареждане

Леон Едуардс срещу Мохамед или Рахмонов на UFC 300

Леон Едуардс срещу Мохамед или Рахмонов на UFC 300
Публикувано на: Януари 1, 2024 в 07:26 ч
Леон Едуардс ще брани титлата си в полусредна категория на юбилейното събитие UFC 300. Галавечерта е планирана за 13-ти април в Лас Вегас. Негов съперник ще бъде Белал Мохамед, но Шавкат Рахмонов също бил обсъждан като вариант. Новината идва от Ариел Хелуани.

Белал бил първата опция за Едуардс, което е очаквано. Двамата вече имаха една битка помежду им, която се проведе през март 2021 година. Едуардс доминира в първия рунд, но във втория бръкна в окото на Мохамед. Белал не успя да продължи и битката беше обявена за несъстояла се.

Едуардс е с рекорд 22-3-1 в ММА и е в серия от 12 поредни победи. Той идва след победа над Колби Ковингтън, която записа през декември 2023 година. Леон има две защити на титлата и в UFC губи само от Клаудио Силва и Камару Усман, когото победи два пъти след това. Едуардс приключва 10 от срещите си и не е губил с приключване в кариерата си.

Мохамед е с рекорд 23-3-1 в ММА и е в серия от 9 поредни победи. Той идва след победа над Гилбърт Бърнс, която записа през май 2023 година. Белал записа 5 поредни победи, след като се би с Леон през 2021 година. Той приключва 6 от срещите си и 1 път губи с приключване. Мохамед губи само 1 от последните си 15 битки в UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес