Зареждане

Леон Едуардс: Не може да отречем постиженията на Конър Макгрегър

Леон Едуардс: Не може да отречем постиженията на Конър Макгрегър
Публикувано на: Февруари 5, 2024 в 09:00 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Леон Едуардс имаше хвалебствени думи за спортните постижения на Конър Макгрегър и това, което той направи за UFC в контекста на популярността на промоцията. Той обаче призна, че не е фен на лудориите му извън октагона.

Конър Макгрегър, първият двоен шампион на UFC в историята, несъмнено е най-голямата звезда в света на ММА. По време на разцвета си той представи огромна група нови фенове на бойните спортове. В момента ирландецът е едно от големите лица на филмa "Road House" и изкушава с участие на юбилейната гала UFC 300.

Едуардс коментира Макгрегър и не скри впечатленията си. Англичанинът не се съмнява в ролята на "The Notorious" в популяризирането на ММА:

"Мисля, че той е страхотен за нашия спорт. Той несъмнено демонстрира тази дисциплина пред непозната база от фенове. Конър е от онези момчета, които или харесвате, или не, но той е себе си. Не можеш да му отнемеш това, което е постигнал в този спорт. 

Той стана първият световен шампион в две дивизии. Така че, въпреки че говори много, Макгрегър всъщност е добър боец. Определено помогна на нашия спорт. Без съмнение самият той му даде повече по отношение на популяризирането му в мейнстрийма. Не съм негов почитател. 

Оценявам го от спортна и маркетингова гледна точка. Личният му живот е негов личен въпрос. Изобщо не ми пука за личния му живот. Имам предвид постиженията му в спорта, това, че самият той стана звезда. Всеки да прави каквото си мисли. Конър не ми е приятел.", сподели Едуардс.

За последно видяхме Макгрегър в октагона през юли 2021 г. на UFC 264 година. В тази трета битка с Дъстин Порие, "The Notorious" си счупи крака. На този етап се очаква той да се завърне до средата на годината и негов опонент ще бъде Майкъл Чандлър.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес