Зареждане

Леон Едуардс е готов да отмъсти на Хорхе Масвидал

Леон Едуардс е готов да отмъсти на Хорхе Масвидал
Публикувано на: Февруари 8, 2024 в 11:00 ч
Леон Едуардс все още не е забравил враждата си с Хорхе Масвидал и когато чу, че неговият враг излиза от пенсия, той реши да му изпрати примамливо предложение. 

Британският "Роки" все още не печели много фенове поради честото си бездействие и оплаквания, но не може да се отрече, че той беше първият човек в UFC, който спря страховития "Нигерийски кошмар" Камару Усман, а след това доминира над Колби Ковингтън. Тези победи удължиха впечатляващата му серия, която вече включва дванадесет поредни победи.

Сега се говори за дуел с Белал Мохамед, но все още не е потвърдено. Самият Леон обаче би предпочел значително по-атрактивен вариант за публиката, който включва Хорхе Масвидал. Преди няколко години Масвидал удари Едуардс зад сцената след галавечер на UFC. Оттогава Леон иска да му отмъсти, но така и не получи този шанс.

Леон изгаря от желание да си го върне на Масвидал, но му постави едно условие.

„Никога не бих могъл да забравя битката ни с Хорхе Масвидал. Той подло ме нападна, когато най-малко очаквах. И оттогава той винаги е казвал силни думи, които не е успял да превърне в реалност. Вече поканих Хорхе да говорим в клетката, но той отказа. Той искаше да получа титлата в моята категория и след това да се върна при него. И така, ето ме тук. Аз държа титлата и все още го чакам. 

Забелязах, че той отново тренира и че търси някакво завръщане в игра. Затова бих искал да се опитаме да приключим спора помежду си, защото аз не забравям. Знам, че няма много смисъл в момента, но трябва също така да вземете предвид какво казва Хорхе за мен и как това се отразява на PPV продажбите. Не ме интересува дали съм в позицията на шампион, ще му дам този шанс. 

Нека се върне, победи един противник и тогава никой няма да има нищо против. И накрая ще видим кой от нас двамата е по-добър. Ние ще се погрижим за това, човек срещу човек. Ще се срещнем в средата на клетката и ще видим кой може да издържи най-дълго.“, каза Едуардс.

Припомнете си сбиването между Масвидал и Едуардс, което се случи преди години:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес