Зареждане

Ковингтън: Разследват Стрикланд, защото ударил пиянка с пистолет

Ковингтън: Разследват Стрикланд, защото ударил пиянка с пистолет
Публикувано на: Март 29, 2024 в 22:00 ч
Шон Стрикланд е разследван в Лас Вегас за нападение над обикновен гражданин, твърди Колби Ковингтън.

Ковингтън наскоро разбуни ММА общността за пореден път с твърдението, че бившият шампион в средна категория Шон Стрикланд е замесен в правен проблем след инцидент в Лас Вегас. Колби е известен с откровения си характер и не се сдържа в последните си забележки към Стрикланд.

Той обвини Шон, че е негоден за полусредна дивизия и предположи, че поведението му може да се дължи на наранявания на главата. Ковингтън твърди, че Стрикланд е разследван в Лас Вегас за нападение над обикновен гражданин и прогнозира, че ще понесе правни последици.

Ето какво още каза Колби по адрес на своя сънародник:

„Той беше отпадък в моята дивизия. Не можеше да се справи в моята дивизия, беше бит, нокаутиран, защото не можеше да се справи. Мисля, че той е неудачник, бил е удрян в главата твърде много пъти, има CTE. Не може да следвате това, което ви каже този човек. 

Един ден буквално ще убие човек. В момента той е разследван във Вегас. Някакъв пиян тип се скиташе по улиците близо до дома му, а той излиза извън дома, за да бие с пистолет пича насред улицата. В момента той е обект на лудо разследване във Вегас. Той ще отиде в съда.", сподели Ковингтън.

Преди няколко месеца Шон Стрикланд беше замесен в кавга, при която държеше мъж на мушка. Въпросният мъж опитвал  да се скрие между двете коли на UFC боеца. Не е ясно обаче дали това е инцидентът, за който спомена Ковингтън.

Действията на Стрикланд доведоха до ареста на мъжа от полицията, но дали твърденията на Ковингтън съответстват на това конкретно събитие остава несигурно. Въпреки това Ковингтън изглежда убеден, че Стрикланд ще понесе правни последици.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес