Зареждане

Ковингтън казва, че бащата на Леон Едуардс е 'същият злодей' като Адолф Хитлер

Ковингтън казва, че бащата на Леон Едуардс е 'същият злодей' като Адолф Хитлер
Публикувано на: Декември 22, 2023 в 16:00 ч
Колби Ковингтън смята, че починалият баща на Леон Едуардс е на същото ниво на лошотия като Адолф Хитлер.

На пресконференцията на UFC 296 Ковингтън взе на прицел убития баща на Едуардс, като заяви, че ще заведе британеца в ада, за да може да го поздрави. Едуардс веднага хвърли бутилка с вода по Ковингтън и се изправи, тъй като се наложи двамата да бъдат разделени от охранители.

След събитието, на което Леон Едуардс защити титлата си в полусредна категория с доста голяма лекота, като победи Колби Ковингтън със съдийско решение, главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт призна, че е бил притеснен от казаното от "Chaos" на пресконференцията.

"Абсолютно. Това притесни всички", заяви Уайт на пресконференцията след UFC 296 относно коментарите на Колби Ковингтън. "Това, което казвам, е вярно. Ние сме в бойната игра и се казват много злобни неща. Но едно от нещата, които наистина не харесвам, са семейните обиди. Когато започнеш да преследваш семейството, независимо дали става въпрос за децата, съпругата, родителите, каквото и да е, това е просто толкова гадно нещо.

"Но отново, това е един от онези спортове, в които казваш ужасни неща, а 24 часа по-късно те се разчуват, и затова тази вечер видяхте как ъгъла на Леон побесня, а аз отидох и казах: "Момчета, слушайте, вие спечелихте. Спечелихте по най-доминиращия възможен начин за победа. Преборихте се. Превъзхождахте. Напълно доминирахте тази вечер. Ако това се превърне в това, в което може да се превърне, той ще бъде глобен. А това не си заслужава", продължи Уайт за казаното от Ковингтън.

Сега, след събитието, Колби Ковингтън влезе в PBD Podcast и удвои коментарите си за бащата на Леон Едуардс, като заяви, че той е на едно ниво с Адолф Хитлер.

"Потвърждавам всичко казано, защо да се чувствам зле за нещо, което казвам за някой, който е такъв престъпник и е вкарал толкова много болка в живота на хората? Няма да се чувствам зле за такъв човек. Точно като Хитлер, той е бил ужасен човек, не го сравнявам с Хитлер, казвам, че е същото ниво на лош човек", каза Ковингтън.

Водещият прекъсна Колби Ковингтън с въпроса дали наистина смята, че бащата на Леон Едуардс е като Адолф Хитлер, когато "Chaos" каза, че са същото ниво на лош човек.

Към момента Леон Едуардс все още не е коментирал последните забележки на Колби Ковингтън, а дали ще го направи, предстои да разберем.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес