Зареждане

Кормие: Фьодор нямаше да победи Веласкес, Дос Сантос и Конго

Кормие: Фьодор нямаше да победи Веласкес, Дос Сантос и Конго
Публикувано на: Април 21, 2024 в 02:00 ч
Фьодор Емеляненко все още се смята от мнозина за най-добрия в тежка категория в историята на ММА. Дейна Уайт и Даниел Кормие обаче си позволяват да изразят грубо несъгласие.

"Последният император" имаше страхотна кариера, която за съжаление вече приключи. Единствената критика, която има, е, че никога не е попадал в UFC. Мнозина вярват, че UFC е най-добрата ММА организация на планетата, а Фьодор така и не влезе при тях. Имаше шанс за трансфер в UFC, но договорките се провалиха заради лоши преговори.

Самият Уайт мечтаеше Емеляненко да се бори с неговия бивш шампион Брок Леснар и до ден днешен съжалява, че не успя да го осъществи. Ако обаче по-възрастният, по-известен и по-успешен от братята Емеляненко се беше преместил в UFC, това би разкрило истинското му качество.

Резултатите му нямаше да са толкова впечатляващи, смята Даниел Кормие.

„Говорим за Фьодор Емеляненко, когото познавахме преди 10, може би 15 години, когато той беше в разцвета на силите си и когато се водеха преговори да се изправи срещу Брок Леснар. И ще ви кажа направо, Емеляненко вероятно щеше да победи Леснар, но освен него, мисля, че той щеше да има много проблеми.  

Сега имаме хора като Том Аспинал, Джон Джоунс, Сирил Ган и просто се чудя дали би могъл да се справи дори с един от тях. Не мисля, че може да победи Кейн Веласкес, Жуниор дос Сантос или Чейк Конг. Казвам ви, ако Фьодор се биеше в UFC, той щеше да е по-скоро среден боец.“, сподели Кормие в подкаста си.

Съгласни ли сте с Кормие ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес