Зареждане

Колби Ковингтън: Нещата, които казах, направиха на други хора много пари

Колби Ковингтън: Нещата, които казах, направиха на други хора много пари
Публикувано на: Април 29, 2024 в 02:00 ч
В скорошно интервю Колби Ковингтън, състезател в полусредна категория на UFC, беше попитан за прословутите му реплики и дали някога съжалява за някое от изказванията, които е направил. Колби е известен с пиперливия си език, който му донесе както слава, така и омраза.

Отговорът на Ковингтън беше показателен, предлагайки рядък поглед в ума на една от най-противоречивите фигури в света на смесените бойни изкуства. На въпроса дали би искал да оттегли някой от провокативните си коментари, Ковингтън беше недвусмислен:

„Не, в никакъв случай. Изграждам тези битки и ги правя възможно най-големи. Опитвам се да изкарам колкото може повече пари. Нещата, които казах, направиха на други хора много пари.“, призна Ковингтън.

Непримиримият подход към траштолка предизвика критики от някои, но е трудно да се отрече неговата ефективност. Това е стратегия, която му помогна да се превърне в една от най-разпознаваемите и печеливши звезди в UFC. За Ковингтън целта оправдава средствата.

„Те може да ме мразят, но след това, когато видят чековете, които са осребрени в банковата им сметка, си казват: „О, да, знаеш ли, да, беше добре, че каза това.", сподели Колби.

В миналото Ковингтън нарече Бразилия 'блато', а бразилците 'мръсни животни'. Миналата година Колби обиди починалия баща на Леон Едуардс, което му донесе критики. Траштолка на Ковингтън разяри Хорхе Масвидал, който го нападна на улицата и му изби зъб.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес