Зареждане

Колби Ковингтън: Майкъл Пейдж е надценено лайно

Колби Ковингтън: Майкъл Пейдж е надценено лайно
Публикувано на: Март 16, 2024 в 08:00 ч
Колби Ковингтън не е развълнуван от представянето на Майкъл "Venom" Пейдж в дебюта му срещу Кевин Холанд на UFC 299 във Флорида.

Той смята британеца за лесен опонент. Пейдж направи своя дебют във федерацията, побеждавайки Кевин Холанд с решение на съдиите. Благодарение на това представяне той се изкачи в ранглистата на полусредната категория до 13-то място. Битката обаче не впечатли боеца от върха на тази дивизия, Колби Ковингтън.

Ето какво е мнението на американеца:

"Този човек е лайно. Той е загубеняк. Вижте само последния му двубой преди този. Той беше бит от човек, който се бие в казина за индианци. Майк Пери го победи. Всички видяхме как завърши опитът на Майк Пери в UFC. Човекът завърши с крив нос, счупен и нокаутиран три или четири пъти подред. 

Това просто показва, че този човек е надценен. Опитват се да го продадат добре. Дадоха му човек като Кевин Холанд, който е пълен аматьор. Той губи 50% от битките си в дивизията. И това ли е всичко, което можеш да му направиш ? Просто такава жалка битка и жалко влизане в октагона ? 

Просто не беше интересно, приятелю. Не проработи. Работи само когато си наистина добър и си на върха в дивизията, а не когато се биеш с аматьори, които изобщо не трябва да са в UFC. Така че не видях много в това негово представяне.", сподели Ковингтън.

Съгласни ли сте с Ковингтън ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес