Зареждане

Кевин Холанд: Майкъл Пейдж идва в UFC само заради парите

Кевин Холанд: Майкъл Пейдж идва в UFC само заради парите
Публикувано на: Март 6, 2024 в 20:00 ч
Кевин Холанд смята, че Майкъл Пейдж се интересува само от това да получи голям хонорар преди дебюта си в UFC.

Миналата година Пейдж подписа договор с UFC и беше обявено, че ще дебютира на UFC 299 срещу Кевин Холанд. Беше малко изненадващо, че "MVP" е подписал с UFC, тъй като следващия месец той ще навърши 37 години. Въпреки това Холанд смята, че Пейдж най-накрая е подписал с UFC, защото знае, че кариерата му е към края си и е искал да получи колкото се може повече пари.

"Винаги съм бил фен на смесените бойни изкуства, когато виждах човек като Майкъл Пейдж да прави невероятните си изпълнения. Той преминава в UFC малко по-късно, отколкото очаквах, че някога ще го направи, донякъде мислех, че никога няма да го направи", казва Кевин Холанд пред ESPN. "Но е хубаво да го видя да идва и е хубаво да бъда посрещачът... В края на кариерата ти просто искаш да ти платят, така че, очевидно трябва да получи доста голям хонорар, за да дойде тук и да се бие с човек като мен."

Въпреки че Кевин Холанд смята, че Майкъл Пейдж просто се е съсредоточил върху получаването на пари, той не е изненадан, че той е неговият дебютен съперник. Когато Холанд чул да се говори за потенциалното подписване на договор с UFC от страна на Пейдж, той си помислил, че той ще бъде първият му противник.

"Когато започнаха да правят прогнози дали "Venom" Page ще отиде в UFC или ще отиде в някоя от тези нови промоции, които купуват старите лиги, имах чувството, че ако той дойде по този път, вероятно ще бъда аз. Така че, ако се приеме, че съм аз... Имате нужда от стрелец, обикновено аз съм стрелецът, на когото се обаждате, така че реших, че ще бъда аз", добави Холанд.

Кевин Холанд влиза в битката като малък фаворит за залози срещу Майкъл Пейдж в UFC 299. Той обаче е напълно уверен, че ще успее да вдигне ръката си и да се върне в графата на победителите.

Холанд влиза в битката си на UFC 299 след загуба с разделено решение от Джак Дела Мадалена. Преди това той постигна победа над Майкъл Чиеза и нокаутира Сантяго Понзиниббио.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес