Зареждане

Израелец от Bellator се закани, че ни ще покаже 'еврейска сила'

Израелец от Bellator се закани, че ни ще покаже 'еврейска сила'
Публикувано на: Ноември 4, 2023 в 16:00 ч
Бившият ММА боец на Bellator Хаим Гозали влезе в заглавията с противоречивите си действия по време на продължаващия израелско-палестински конфликт.

Израелският ММА боец предизвика сериозна полемика с публикациите си в социалните медии, които бяха осъдени като антиислямски. Гозали беше подложен на тежки критики за изключително безчувствена публикация в Instagram, в която той конкретно атакува видни мюсюлмански бойци от UFC.

Публикацията показва изображение на ракета с гравирани върху нея имената на Хабиб Нурмагомедов, Хамзат Чимаев и Ислам Махачев, придружено от тревожен надпис. Синът му Авив Гозали, боец в лека категория на Bellator MMA, застана на страната на баща си в този продължаващ конфликт.

В отговор на един от постовете на баща си, Авив Гозали направи коментар, в който предполага, че един ден ще покаже „еврейска сила“ на света. Усман Нурмагомедов, братовчед на бившия шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и настоящ шампион на Bellator в лека категория, беше дълбоко възмутен от коментара на Гозали.

„Още си с памперси, първо се научи да ходиш“.", написа Усман.

Гозали е на 22 години и е с рекорд 6-1 в ММА.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес