Зареждане

Илия Топурия: Аз срещу Хабиб ? Рекордът му стане 29-2

Илия Топурия: Аз срещу Хабиб ? Рекордът му стане 29-2
Публикувано на: Февруари 29, 2024 в 10:00 ч
Може би Хабиб Нурмагомедов има късмет, че вече е пенсиониран, защото Илия Топурия вярва, че може да го бие.

Увереността е неразделна и много необходима част от всеки спорт, но тази на новия шампион в категория перо може да е малко умопомрачителна. Илия нокаутира Александър Волкановски и спечели титлата в категорията.

Сега Топурия твърди, че не вижда конкуренция в своята дивизия, така че скоро ще трябва да повиши категорията си. Неговите испански чукове ще усети Ислам Махачев, но Илия мечтае и за Хабиб Нурмагомедов. "El Matador" вероятно е разбрал как работи тази игра.

За да печелите прилични пари в UFC, човек трябва да притежава както шампионски колан, така и да може да завърши своите мачове. И именно големите изказвания привличат най-много внимание. Илия го знае и се възползва максимално.

„Не приемайте това, което ще кажа като обида. Аз ги уважавам много, но ми се струва, че съм над всички. Хабиб е легенда в нашия спорт. Неговият рекорд от 29-0 е абсолютно легендарен, но за съжаление той не се е изправял срещу друг като мен в кариерата си. Ако се изправи срещу мен, щеше да има 29-1, а може би и 29-2, ако искаше реванш. 

Признавам Нурмагомедов за боец и ще бъде чест да се бия с него. Но ако той остане в пенсия, което повече или по-малко очаквам, тогава ще се изправя само срещу Ислам Махачев и ще го победя. Бойните стилове на Ислам и Хабиб са доста сходни. Нурмагоемдов все още ми изглежда малко по-развит.“, каза Topuria в подкаста Championship Rounds.

Вие какво мислите по темата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес