Зареждане

Хорхе Масвидал иска Ковингтън и Гейджи в UFC

Хорхе Масвидал иска Ковингтън и Гейджи в UFC
Публикувано на: Март 1, 2024 в 12:00 ч
Хорхе Масвидал все още има поне двама опоненти в UFC, така че не може да остави ръкавиците си да висят на пиронa.

Това, за което се говори през последните няколко дни, най-после се превръща в реалност. Легендарният уличен боец от Флорида прекъсва статута си на пенсиониране и се връща към тренировките, които ще насочи към трите си предстоящи двубоя. Първият ще се проведе на боксовия ринг срещу Нейт Диас, а другите ще се проведат в ММА клетката.

Разбира се, може да изглежда, че Масвидал просто говори на вятъра. Затова той увери феновете си да разчитат изцяло на неговото завръщане.

„За да стане ясно. По време на моето отсъствие се случиха много неща, с които не мога да се съглася. Толкова много се случи, че не ми остава друг избор, освен да си сложа отново ръкавиците и да изляза там, за да възстановя реда.

Трябва да разреша споровете си с онзи глупак, който вече веднъж ударих на улицата. Той продължава да хвърля мръсотия по мен. Обещах на този човек, че ще го намеря отново, което възнамерявам да изпълня.

Другият човек, който ме дразни, е Гейджи, който носи BMF колана. Този човек изобщо не е достоен за колана. Той не се държи като някой BMF и дори не отговаря на никакви условия да носи този колан.

Ако кажа нещо, значи го мисля. Никога не се шегувам. Заставам зад всяка дума, която казах. Сто процента се връщам. Ще нараня някои хора. Не мога да оставя нещата така, както са сега. Не мога да прекратя кариерата си след загуба.“, каза Масвидал в канала FanSided MMA.

Ще успее ли Масвидал да бие Ковингтън и Гейджи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес