Зареждане

Хенри Седжудо вярва, че Ислам Махачев ще 'разобличи' Леон Едуардс

Хенри Седжудо вярва, че Ислам Махачев ще 'разобличи' Леон Едуардс
Публикувано на: Декември 22, 2023 в 18:00 ч
Звездата на UFC Хенри Седжудо изрази мнението си за потенциалния сблъсък между Ислам Махачев и Леон Едуардс.

През изминалия уикенд Леон Едуардс успешно запази шампионската си титла в полусредна категория на UFC. Той направи това, като победи Колби Ковингтън и се утвърди като най-добрия в полусредната категория на планетата в момента. Що се отнася до това какво ще последва, много имена бяха споменати, включително Белал Мухамад и Шавкат Рахмонов.

Освен товашампионът на UFC в лека категория Ислам Махачев не се притеснява да предизвика Едуардс. Той се интересува от участие в полусредната категория и го иска по-скоро рано, отколкото късно.

В очите на Хенри Седжудо това е много печеливша битка за Ислам.



"Ислам Махачев е различен борец. Той е много дисциплиниран. Действията му говорят по-силно от думите му", каза Седжудо. "Колби Ковингтън започна да извежда борбата твърде късно. Но простият факт е, че опитите, които имаше, когато действително се пречупи и действително тръгна да го сваля, той лесно успя със свалянията.

"Тук мисля, че човек като Ислам ще го разобличи. Едуардс се бие с всички по един и същи начин. Видяхме с момчета като Израел Адесаня... момчета, които са доста едноизмерни", каза Седжудо. "Момчетата, с които е най-трудно да се биеш, са момчетата, които имат други оръжия, освен само удари... Ще трябва да дам предимство на единствения и неповторим, дагестанския кошмар, Ислам Махачев. Просто ми се струва, че той е прекалено силен, ще се чувства прекалено добре, а в стилово отношение това, което си мислех, че Колби ще направи, този пич може да го направи по-добре."

Съгласни ли сте с Хенри Седжудо?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес