Зареждане

Хабиб твърди, че UFC ще преподпишат със Зубайра Тухугов

Хабиб твърди, че UFC ще преподпишат със Зубайра Тухугов
Публикувано на: Ноември 4, 2021 в 02:00 ч
Бившият шампион в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов е доволен от победата на Зубайра Тухугов. Миналия уикенд в Абу Даби Тухугов се завърна в клетката и успя да победи Рикардо Рамос с решение. Зубайра се върна към победите и печели 2 от последните си 5 битки в UFC.

"Warrior" е в UFC вече 7 години и успя да запише 5 победи, 2 загуби и 1 равенство. Той е с рекорд 20-5-1 в ММА и приключва 8 от срещите си, а в 2 от загубите си пада с приключване. Хабиб споделя, че Тухугов имал контузия и искали той да се оттегли от срещата.

Зубайра обаче не го направи и записа победата в Абу Даби. В своя акаунт в социалните мрежи Хабиб похвали своя приятел и разкри, че от UFC ще му предложат нов договор:

От доста време тренираме заедно и винаги сме били в ролята на спаринг партньори. Миналата година се случи така, че тихомълком поех ролята на треньор. Продължаваме да тренираме и заедно да се борим. Доволен съм от победата на Зубайра, защото знаех, че той има контузия. 

По време на тренировъчния лагер всички от екипа го убеждаваха, че трябва да се оттегли от битката. В тази битка Зубайра показа своята издръжливост, дух и способност да води битка от висок клас в стойка. Радвам се за моя брат. Сега ще подпишем нов договор и ще продължим напред.

Трябва ли Тухугов да остане в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес