Зареждане

Хабиб Нурмагомедов срещу Леон Едуардс в UFC 300 ?

Хабиб Нурмагомедов срещу Леон Едуардс в UFC 300 ?
Публикувано на: Януари 14, 2024 в 12:00 ч
Хабиб Нурмагомедов се пенсионира преди повече от три години.

Вижте още - Хабиб Нурмагомедов се завръща в UFC ?!​​​ 

Непобеденият дагестанец си тръгна грациозно, след като с лекота победи Джъстин Гейджи в шампионската им битка. Нурмагомедов обяви оттеглянето си, защото обещал на майка си, че повече няма да се бие. Първоначално повечето фенове и експерти вярваха в скорошното завръщане на Нурмагомедов.

Освен това самият президент на UFC Дейна Уайт вярваше в това и многократно примамваше руснака с огромни финансови предложения. Всичко беше напразно, защото Нурмагомедов не се върна в октагона и след това постепенно се отдалечи от треньорството.

Наскоро Хавиер Мендес разкри, че Нурмагомедов е започнал да тренира под ръководството му. Мендес каза, че Хабиб тренира при него само когато се готви за битка. Това доведе до много спекулации за евентуално завръщане на Хабиб. Чеъл Сонен вярва, че Хабиб може да се завърне в UFC 300 през април.

Сонен смята, че Нурмагомедов може да предизвика Леон Едуардс за титлата в полусредна категория. 

„Треньорът Хавиер Мендес говори в интервю и каза, че Хабиб отново тренира с него. Менедс каза: „Хабиб винаги ходи на тренировка, но той тренира с мен само когато се готви за битка.“ И това е всичко, което знам. 

Има някаква причина Леон срещу Белал Мохамед да не се случи. Беше очаквано и планирано. Някаква друга битка стана достъпна. Но има причина за това. Хабиб тренира с причина. Нурмагомедов никога повече няма да се бие в лека категория. 

Дейна Уайт няма да позволи UFC 300 да не бъде оглавено от голяма битка за титла.", сподели Сонен.

Ще видим ли завръщане на Хабиб Нурмагомедов ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес