Зареждане

Хабиб Нурмагомедов се завръща в UFC ?!

Хабиб Нурмагомедов се завръща в UFC ?!
Публикувано на: Януари 14, 2024 в 04:00 ч
Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов изглежда се завръща към ММА. Въпреки че все още не е ясно дали това завръщане ще бъде в UFC, ММА като цяло или дори в бокса, изглежда, че е само въпрос на време той да се завърне в игра. Това сочат изявленията на топ треньора Хавиер Мендес, който дълги години тренираше дагестанеца в АКА.

Мендес наскоро разкри, че Хабиб отново тренира с него. Това е първата им тренировка заедно, откакто Нурмагомедов се пенсионира през 2020 година. Хавиер предостави актуална информация за възможното завръщане на Нурмагомедов в спорта. Мендес подчерта, че Хабиб винаги тренира, но тренира с него само когато се готви за битка.

„Той винаги тренира. Винаги. Но не е тренирал с мен. Разбирате ли ? Той винаги тренира, но не с мен. Само когато се бие, той тренира с мен. Мога да ви кажа това. Не знам дали ще бие или не. Но той тренира с мен, така че може да мислите каквото искате за това.“, сподели Мендес.

Това развитие подхранва спекулациите за възможно завръщане на Хабиб в бойните спортове. Тренировките с Хавиер могат да се разглеждат като силна индикация, че Хабиб обмисля завръщане. Преди време Дейна Уайт загатна, че ни очаква голямо завръщане на определен боец в UFC 300, което ще се проведе през април.

Юбилейната галавечер на UFC през април в Лас Вегас все още няма обявена главна и подглавна битка. Откровението на Мендес развълнува феновете и те усилено говорят, че Хабиб може да се завърне, за да се бие за титлата в полусредна категория. Нещо такова направи Жорж Сен-Пиер преди няколко години.

Ще се завърне ли Хабиб, който обеща на майка си, че няма да се бие повече ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес