Зареждане

Хабиб Нурмагомедов показа залата на баща си в Махачкала

Хабиб Нурмагомедов показа залата на баща си в Махачкала
Публикувано на: Януари 30, 2024 в 02:00 ч
Хабиб Нурмагомедов показа залата на своя покоен баща, която се намира в Махачкала, Дагестан. Бившата звезда на UFC сподели, че е събрал екипът, който работи в залата, за да обсъдят работата, която вършат. Хабиб е доволен от срещата и сподели, че всички работят неуморно.

"Обсъдихме работата с хората от ММА залата 'Нурмагомедов'. Треньорският екип работи неуморно. Надписът на стената, който виждате, беше лозунгът на живота на моя баща. Целият му живот е започнал от тези думи.", написа Хабиб.

Абдулманап Нурмагомедов е един от най-великите треньори в историята. За съжаление Нурмагомедов-старши си отиде през 2020 година. Той имаше проблеми със сърцето, както и COVID-19. Легендата почина в болница в Москва. През септември 2019 г. той беше определен от Руската книга на рекордите за най-успешния треньор по бойно самбо в страната.

Бащата на Хабиб започва спортната си кариера със свободна борба, която той, както много дагестански деца, практикува от малък. Той обучава общо 18 световни шампиони през своята треньорска кариера. Явно възпитанието, образованието и спортът са били ключови в треньорската кариера на вече покойния Абдулманап.

Тези три неща са едни от най-важните в живота на всеки човек.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес