Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Не исках да убивам Конър Макгрегър

Хабиб Нурмагомедов: Не исках да убивам Конър Макгрегър
Публикувано на: Март 8, 2024 в 10:00 ч
Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория, руснакът Хабиб Нурмагомедов, каза пред VK Video, че нямаше да убие Конър Макгрегър.

Нурмагомедов спечели победа над Макгрегър на турнира UFC 229, който се проведе в Лас Вегас през октомври 2018 година. Хабиб принуди Макгрегър да се предаде, след което Хърб Дийн спря битката в 4-тия рунд. "The Eagle" призна, че не искал да пусне Макгрегър и планирал да го държи, докато "The Notorious" не изпадне в безсъзнание.

Враждата им е толкова кървава, че Макгрегър и до днес не може да преживее загубата. Нурмагомедов също говори от време на време за битката и каза следното пред популярния комик Нурлан Сабуров:

„Не, нямаше да го пусна. И двамата знаехме в какво се забъркваме. В битката всичко е честно. Бяхме двама от най-добрите в света. Шест месеца предварително ни казаха за битката и излизаме да разберем кой е по-добър. Това е моментът, в който емоционалното ви състояние достига тавана. 

Щях ли да го убия ? Мисля, че не. Не мисля, че бих го убил. Щях да го държа, докато не загуби съзнание. Това е сигурно. Но, отново, дали щях да се контролирам ? Никога няма да разберем.", сподели Нурмагомедов.

Нурмагомедов се оттегли от ММА през 2020 година, след като победи Джъстин Гейджи в Абу Даби. Хабиб се оттегли на върха с рекорд 29-0 в ММА.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес