Зареждане

Гастелъм прие предизвикателството на Рахмонов

Гастелъм прие предизвикателството на Рахмонов
Публикувано на: Юни 21, 2023 в 08:14 ч
След като Келвин Гастелъм обяви, че ще премине в полутежка категория, Шавкат Рахмонов бързо го призова в социалните мрежи. Въпреки че Гастелъм не отговори веднага, тъй като е в отпуск, победителят в TUF 17 заяви, че иска този двубой и се надява той да се състои в Мексико на 16 септември.

"Харесва ми отправеното предизвикателство, оценявам го. Мислех, че е малко скучно. Можеше да добави малко пикантност към него, но битката ми харесва. Такива битки искам да има в полутежката категория", заяви Газетелум в канала си в YouTube. "Това ме поставя точно в микса, плувайки с акулите. Или потъвам, или плувам. Харесва ми тази битка. Мисля, че той е класиран под №5 или №6 в полутежка категория. Това ме поставя сред някои наистина забавни битки, при условие че спечеля, а аз ще го направя... Приемам, Шавкат Рахмонов, твоето предизвикателство и не само това, ще ти дам дата.

Дейна говореше, че ще направим огромно събитие по случай Деня на независимостта на Мексико в Лас Вегас, който се пада точно на 16 септември, и аз като мексиканец-американец с удоволствие бих представил мястото, откъдето е дошъл моят народ, и мястото, на което можем да се бием. На 16 септември в T-Mobile Arena, където може би ще е събитието. Както би казал вашият човек в Казахстан, GGG - "big drama show". Да започваме. Приемам, Шавкат", продължи Келвин Гастелум за Шавкат Рахмонов.

"Приемам твоето предизвикателство, харесвам тази битка, защото човекът е нонстоп в екшъна", добави Гастелум." Той или получава удари, или ги нанася. Той има 100-процентова успеваемост, непобеден е в полусредна категория, направи много битки и бих се радвал аз да бъда този, който ще постави тази една точка до неговото 16-0. 16-1. 16 септември, нека се случи. Шавкат, официално приемам твоето предизвикателство."

Келвин Гастелъм казва, че това, което прави тази битка толкова интригуваща за него, е желанието да спре шума около Шавкат Рахмонов. Освен това той знае, че победа над Рахмонов го вкарва в битката за титлата, което той иска да постигне.

"Това е типът мач, който искам. Мисля, че в стилистично отношение съм ужасен за него. Той влиза напред, понякога е много небрежен и аз ще мога да се възползвам от това. Или ще успея да приземя тези два юмрука, или ще го съборя на земята и ще го заключа. Не знам по какъв начин ще спечеля", продължи Гастелум относно призива на Рахмонов. "Няма да седя тук и да лъжа, че той не е труден съперник, защото е такъв. Този човек може да понесе удари. Но нямам търпение да бъда този, който действително ще постави 1 до непобедения му рекорд. Просто мисля, че съм ужасен съперник за него. Той излиза твърде много напред, ще се сблъска с тези ръце. Това са типът мачове, които искам и които ми харесват. Както казах, това ме връща в надпреварата."

Въпреки че Келвин Гастелум прие предизвикателството на Шавкат Рахмонов, дали UFC ще се съгласят да направят тази битка, тепърва ще разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес