Зареждане

Джон Джоунс не изключва битка с Том Аспинал

Джон Джоунс не изключва битка с Том Аспинал
Публикувано на: Февруари 11, 2024 в 12:00 ч
Шампионът на UFC в тежка категория Джон Джоунс оставя вратата отворена за множество битки в кариерата си.

Говорейки пред Submission Radio, Джоунс разкри, че все още не е взел решение за бъдещето си. "Bones" сподели, че е възможна битка срещу временния шампион в тежка категория Том Аспинал след битката му със Стипе Миочич. Джоунс признава, че битката срещу Миочич е битка за наследство и за двамата мъже. Това е срещата, която в момента го вълнува най-много.

По отношение на бъдещето си след Миочич, Джоунс остава предпазлив.

„Наистина ще преценя дали ще продължа да се бия от това как се представям срещу Стипе, както и как се възстановявам от тази контузия. Но битката с Том определено не е за отписване, особено с това как се чувствам сега, когато съм тук. 

Чувствам се напълно подмладен и зареден с нова енергия, просто като съм сред всички тези фенове. Така че не мога просто да си тръгна. Топката се търкаля в много положителна посока за продължаване на кариерата. Много хора не осъзнават, че винаги ще има още един голям претендент. 

Работата на UFC е да изгради следващата голяма звезда. А моята работа е да осъзная кога си направил достатъчно, осигурил си семейството си. Така че наистина не знам какво следва. Решавам нещата едно по едно.", сподели Джоунс.

Може ли Аспинал да се справи с Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес