Зареждане

Джо Роугън критикува Шон Стрикланд, защото наби стриймъра Sneako

Джо Роугън критикува Шон Стрикланд, защото наби стриймъра Sneako
Публикувано на: Февруари 18, 2024 в 02:00 ч
Коментаторът на UFC Джо Роугън открито критикува бившия шампион на промоцията, Шон Стрикланд. Тази критика дойде заради последните действия на американеца. Стрикланд направи спаринг със стриймъра Sneako, който очевидно нямаше шанс срещу професионален боец в ММА.

Стрикланд напоследък често се появява в социалните мрежи. Бившият шампион в средна категория обиди рапъра Machine Gun Kelly, проведе спаринг със стриймъра Sneako и се срещна с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Докато Стрикланд прави спаринг със Sneako, той не му дава шанс и го разбива в клетката.

Това не се хареса на Роугън, който критикува UFC боеца.

"Той преби дете, което е по-малко от него, стриймър на име Sneako. Това не изглежда добре. Направо го прегази. Не знам защо Sneako искаше да направи това. За Стрикланд това е много лесно. Не е честно, дори не е бой. Не знам какво си мислеше това дете.

Глупаво е да се съгласиш да правиш спаринг с Шон Стрикланд. Ако направиш нещо подобно с Израел Адесаня, той ще те удари няколко пъти, ще те уведоми, че си безпомощен, но няма да те пребие. Той вероятно ще ви се посмее малко и след това ще ви прегърне. 

Гарантирам ви, че ако правите спаринг с него, той просто ще ви набие малко, а ако сте стриймър, няма да ви нарани. Шон Стрикланд е различен. Той има свой собствен мъжки код, вярва в него. Ако се съгласиш да се биеш с него, ти просто се съгласяваш той да те пребие. Нямаш шанс.", каза Роугън.

Прав ли беше Стрикланд да пребива Sneako ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес