Зареждане

Джейк Пол дава 10 милиона за битка с Масвидал или Нейт Диас в ММА

Джейк Пол дава 10 милиона за битка с Масвидал или Нейт Диас в ММА
Публикувано на: Април 20, 2024 в 08:13 ч
Превърналият се в професионален боксьор YouTuber Джейк Пол, който на 20 юли ще се изправи срещу Майк Тайсън в боксов мач на стадиона на "Далас каубойс" AT&T в Арлингтън, Тексас, не се е отказал от мечтата си да се състезава в смесените бойни изкуства.

В началото на седмицата в подкаста си "B/S w/ Jake Paul" Пол назова двама бивши бойци от UFC, срещу които би искал да се изправи под шапката на PFL.

"Говоря толкова сериозно, когато казвам, че искам да се бия с тях в ММА", заяви Пол. "Или Масвидал, или Диас, в PFL, оферта от 10 милиона долара за някое от тези момчета. Отново те буквално ще се скрият зад факта, че ... Масвидал: "Ти дори не можеш да се боксираш. Какво, по дяволите, ще правиш, като дойдеш в ММА, брато? Аз съм от Маями, Флорида, брато! Майната ти, не ме уважаваш."

Малък птичи мозък, това е, зад което се крие. Същото важи и за Пади Пимбълт, Шон Стрикланд, всички тези момчета се крият зад тези безумни глупости, но въпреки това нито един от тях не се е появил на масата, за да говори нещо делово за каквото и да било, за да се случи нещо наистина за истински бой, истински спаринг, каквото и да е. Така че офертата все още стои. Искам някое от тези момчета в ММА."

През август Пол се изправи срещу Диас в боксов мач. Пол спечели този двубой с единодушно решение. Понастоящем Диас и Масвидал са договорени да се изправят в боксов двубой на 1 юни в Kia Forum в Лос Анджелис.

Диас вече няма договор с UFC. Въпреки това Масвидал, който се оттегли от ММА след загубата от Гилбърт Бърнс на UFC 287 през април 2023 г., остава под договор с промоцията. Тъй като Масвидал е под договор с UFC, промоцията трябваше да му даде разрешение да се изправи срещу Диас в боксов мач.

Пол предложи мнението си за този факт.

"UFC даде на Масвидал списък с 35 имена, с които му беше разрешено да се боксира", каза Пол. "Технически той все още е под договор с UFC, така че те му позволяват да се освободи от договора си, за да се боксира с Нейт, но има още 35 имена и аз не бях в тях."

Пол е подписал договор с PFL за двубой в ММА. Първоначално се очакваше той да се състезава за промоцията до края на 2024 г. Наскоро обаче председателят и основател на PFL Дон Дейвис заяви, че дебютът на Пол в ММА е отложен, защото в момента той е съсредоточен върху бокса. Пол е с баланс 9-1 в боксовата си кариера.

През септември Пол предложи на Диас 10 млн. долара за ММА двубой, но заяви, че Диас е отказал тази оферта.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес