Зареждане

Джак Дела Мадалена с трудна победа над Базел Хафез

Джак Дела Мадалена с трудна победа над Базел Хафез
Публикувано на: Юли 16, 2023 в 07:04 ч
Джак Дела Мадалена записа трудна победа в Лас Вегас.

Мадалена се изправи срещу Базел Хафез, който прие битката с 5 дни предизвестие. Дуелът в полусредна категория беше подглавна битка на събитието UFC Vegas 77. Галавечерта се проведе в института на UFC в Лас Вегас.

В първия рунд Хафез хвърли доста енергия, защото не спираше да опитва събаряния.

Той успя да отбележи 3 събаряния и записа ценнo време контрол. Мадалена го заплаши с гилотина на два пъти, но не успя да го събмитне. Двамата размениха серия от тежки удари. В края на рунда Базел приложи захват за предаване, но времето изтече.

Във втория рунд Базел вече беше доста изморен от опитите за събаряне.

Хафез продължи да опитва, но не успяваше със събарянията. Дела Мадалена беше този, който вкарваше ударите в стойка и нанасяше щети. В последните 2 минути Джак опита гилотина, но направи грешка. Хафез зае доминантна позиция и го държа на земята до края на рунда.

В третия рунд Дела Мадалена успя да разклати Хафез с удари. Базел вече нямаше никаква останала енергия, но въпреки това опита събаряния, които не бяха успешни. Битката се пренесе на земята, където Мадалена беше с една идея по-добър.

Като цяло не лошо представяне от Хафез с 5 дни предизвестие, но Мадалена беше този, който нанесе повече щети. Битката стигна до решение, което беше разделно в полза на Дела Мадалена - (28–29, 29–28, 29–28).

С тази победа Дела Мадалена навлезе в серия от 15 поредни победи, от които 5 са в UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес