Зареждане

Дейна Уайт: UFC не искаха да вземат Чък Лидел

Дейна Уайт: UFC не искаха да вземат Чък Лидел
Публикувано на: Март 24, 2024 в 14:00 ч
Дейна Уайт, ръководителят на UFC, има много любими бойци, с които е работил или работи добре.

Въпреки това, когато назова първите, които му дойдоха на ум, той посочи Чък Лидел, бивш шампион в полутежка категория. В миналото Уайт е бил мениджър на Лидел и опитвал да го вкара в UFC, но хората в организацията не го искали. В крайна сметка Уайт успява да вкара Чък в UFC, след като купуват организацията.

С годините Чък постигна големи успехи в лигата и става шампион в полутежка категория. Към днешна дата той е част от Залата на славата на UFC.

"Не мога да кажа, че имам един любим боец, а по-скоро любими бойци. Всички знаят близките ми отношения с Чък Лидел. Бях негов мениджър преди да се присъедини към UFC. Когато бях негов мениджър, UFC не го искаха. Не можах да го вкарам в UFC, защото не го искаха. Не го харесваха. 

Купихме UFC и Лидел започна да се бие тук. Ронда Раузи също беше един от любимите ми бойци. Тя е един от най-великите спортисти, с които съм работил. Ронда никога не е казвала не. Тя направи всичко необходимо, за да помогне на компанията да успее. Раузи беше невероятна.", сподели Уайт.

Лидел записа 21 победи и 9 загуби в своята кариера.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес