Зареждане

Дейна Уайт не пуска Ислам Махачев в полусредна категория

Дейна Уайт не пуска Ислам Махачев в полусредна категория
Публикувано на: Декември 19, 2023 в 02:00 ч
Ислам Махачев не е впечатлен от битката между Леон Едуардс и Колби Ковингтън.

Дагестанският шампион на UFC в лека категория се закани, че може да приключи и двамата. Леон доминира над Ковингтън и защити титлата в полусредна категория. Това се случи на UFC 296, което се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. Ислам беше в залата и призна, че не е останал впечатлен.

„Леон трябва да бъде следващият. Тази битка беше тъпа. Трябва да сменим шампиона. Аз дадох шанс на Волкановски, така че и те трябва да ми дадат шанс. Дадох шанс на човек от друга дивизия да достигне моето тегло и да се опита да вземе този колан. Волкановски загуби. Сега и аз искам своя шанс.”, каза Ислам пред ESPN.

Дейна Уайт разкри, че е обядвал с Махaчев, но не говорили за битки. Уайт призна, че иска Ислам да си остане в своята категорията. Там го чакат интересни битки срещу Чарлз Оливейра, Джъстин Гейджи и Арман Царукян. 

„Обядвах с Махачев преди няколко дни и всъщност не говорихме за битки. Говорихме за семейство и всякакви други неща. Така че не знам. Бих искал да го видя да остане в лека категория.“, сподели Уайт.

Може ли Махачев да има успех в полусредна категория ? Как мислите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес