Зареждане

Дейна Уайт: Макгрегър щеше да е перфектен, ако не закъсняваше

Дейна Уайт: Макгрегър щеше да е перфектен, ако не закъсняваше
Публикувано на: Април 29, 2024 в 02:00 ч
Няма съмнение, че Конър Макгрегър е един от любимците на Дейна Уайт. Босът на UFC никога не е крил симпатиите си към ирландеца, но има едно нещо в Конър, което не се харесва на Уайт. Това нещо е, че ирландската звезда винаги закъснява.

Колкото и несправедливо да изглежда на някого, UFC дължи много на Макгрегър в известен смисъл. Ако не беше Макгрегър и неговите битки, то Ultimate Fighting Championship вероятно нямаше да бъде толкова популярна лига, колкото е в момента. 

Сега Конър се готви за завръщане, което ще се случи през лятото в Лас Вегас. Негов съперник ще бъде Майкъл Чандлър. Наскоро Уайт реши да говори за своя любимец и сподели, че той щеше да е перфектен, ако не закъсняваше:

„Макгрегър е абсолютно невероятен във всичко. Вижте начинът, по който се представя, начинът, по който може да продава битки, колко важен боец е. Но не само това, той има и една слабост, която може да те подразни. И така, каква е тази слабост ? Конър закъснява навсякъде. Той редовно има проблеми да стигне някъде навреме. Ако не беше това, можеше да се каже, че е абсолютно перфектен.“, сподели Уайт.

Ще успее ли Конър да се върне на пътя към успеха ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес